Network Menu

Besök Parlamentet i Bern – Anmälan senast 30 mars

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2017-04-08
Hela dagen

Plats
House of The Swiss Parliament


Lördagen den 8 april 2017 har vi den fantastiska möjligheten att besöka parlamentet i Bern. Vi måste infinna oss vid parlamentsingången kl 10.00 för obligatorisk säkerhets kontroll. Vår guidade engelska tur börjar kl 10.30. Efter rundturen avnjuter vi en lunch i Bern till självkostnadspris. Familjemedlemmar är välkomna.

Besöket ger oss möjligheten att se parlamentsbyggnaden, höra hur parlamentsarbetet fungerar i det federala Schweiz och lära sig mer om dess historia. Vilket  ger oss en priviligerad inblick i organisationen av det schweiziska samhället som vi lever i.

Tid: Vår guidade engelska tur börjar kl 10.30 men vi måste infinna oss vid parlamentsingången kl 10.00 för obligatorisk säkerhets kontroll.

Obs! Giltigt ID-kort (pass, körkort eller ID-kort) krävs!

Efter rundturen, som tar en timme, avnjuter vi en lunch på den Italiensk restaurangen Sankta Lucia, som ligger gångväg från Parlamentet till självkostnadspris.

Plats: Schweiziska Parlamentet i Bern, Bundesplatz 3, 3003 Bern. Restaurang Sankta Lucia, Bärenplatz 7 i Bern.

Anmälan: Senast torsdagen den 30 mars till Cecilia Ford på medlemsweage@gmail.com SWEA Basel och Zürich samt familjemedlemmar är välkomna men glöm inte att anmäla er i god tid för antalet platser är begränsade.