Network Menu

Anslagstavlan

Annonser, Försäljning, Köp, Hyr eller Uthyrning !

 

Bulletin board1

 

Här kan alla Sweor sätta in “icke-professionella” annonser helt gratis för att sälja, köpa, byta ut eller hyra/hyra ut någonting!

Kontakta webbansvarig via e-mejl: info(Replace this parenthesis with the @ sign)cetech.ch för insättning!

 

SenkHej,

Jag har precis fått en fast anställning på ILGA World i Genève. Min anställning börjar från den 1a juni, varpå jag nu söker bostad i Genève. Jag är öppen för förslag, men bor gärna inte allt för långt utanför staden då kontoret är placerat i centrum (20 Rue Rothschild, 1202 Genève). Både rum och lägenhet är av intresse. Mitt kontrakt är tills vidare, men då jag är i ett akut behov av boende kan jag tänka vilken typ av kontrakt som helst (men minst en månad).

Lite mer om mig;

Jag är 27 år gammal och bor för tillfället i Stockholm där jag arbetar för RFSL. Jag avslutade min kandidat i mänskliga rättigheter vid Lunds universitet förra året, där jag också fick möjligheten att läsa på UCLA (University of California, Los Angeles) i ett år. Jag har ett stabilt förhållande med min pojkvän Julian sedan 6 år tillbaka. Julian är för närvarande bosatt i Liberia där han arbetar för Kommerskollegium. Hans anställning avslutas i augusti och då är tanken att han flyttar till Genève med mig.

Jag är rökfri och väldigt enkel och lojal person att ha att göra med. Jag ser verkligen fram emot att flytta till Schweiz och upptäcka alla idylliska städer som landet har att erbjuda.

Ni kan kontakta mig per telefon eller mail:

senka.juzbasic(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

+46 76240 46 40

Jag hoppas verkligen att någon i Genève har möjligheten att hjälpa till.

Vänliga hälsningar,
Senka